Activiteiten

Rondleidingen op afspraak

Wilt u eens een kijkje nemen in de wijngaard of meer weten over de wijnen van Wijnlandgoed De Hakenberg? Wij leiden u graag rond in de wijngaard en vertellen u alles wat u wilt weten of onze druivenrassen, het groeiproces en wat nodig is voor het maken van uitzonderlijk mooie wijnen van Nederlandse bodem.

Neemt u gerust contact op voor de mogelijkheden via hester@wijnlandgoeddehakenberg.nl of u kunt natuurlijk ook telefonisch contact opnemen.

Graag een keertje meehelpen als wijnboer in de wijngaard?

Ieder seizoen in de wijngaard kent eigen werkzaamheden: beginnend met de wintersnoei in februari/maart, het opbinden van de ranken, verwijderen van de overtollige scheuten op de kop, het onderhouden van de loofwand, te veel om op te noemen. Met als hoogtepunt de oogstmomenten in oktober. Ook een keertje wijnboer zijn? Gedurende het seizoen zijn wij vele dagen in de wijngaard te vinden en kunnen wij altijd hulp gebruiken.

Óf altijd al een keertje mee willen helpen met de oogst? Neemt u gerust contact op via hester@wijnlandgoeddehakenberg.nl of telefonisch.